Finally something we can read@NewAgeofActivism.com is guided by the knowledge that the Origin of All life is Lov. We believe that respecting and taking care of our home planet 'earth' keeps us safe and healthy. New ageofactivism.com is dedicated to all men and women who have been persecuted or murdered because of their sexual orientation, spiritual beliefs, race, age, gender, martial status, disability, or HIV infection. We loves god very very much.

Tuesday, September 25, 2012

Kryon- Lemuria - (English/Spanish) Newageofactivism.com Top 12 Lee Caroll



Newageofactivism.com:  Because we continue to recognize excellence in 2012@Kryon.com. Thank you for everything.


" Pekala Kryon, gelecek neye benziyor? Hangi bilim türlerine sahip olacağız? Eğer bu bizim gelişmemiz hakkındaki bütün gerçekse, ne bekleyebiliriz?"

Bir an için büyük ebeveynlerinize dönmek istiyorum. Bilgisayar kavramına dahi sahip olmadıkları zaman onlara interneti nasıl açıklarsınız?
Gelmekte olan şeyi açıklayamam, çünkü siz şimdi ve daha sonra arasında meydana gelecek olan şeyin kavramlarına sahip değilsiniz. Eğer biri onu bilseydi, orada meydana gelen bilgiyi hayal edin, herkesi onu bilir. Kuantum içgüdüyü hayal edebilir misiniz? Bir insan varlığı tarafından öğrenilen şey hemen herkes tarafından öğrenilir. Eğer siz böyle bir şeyi hayal etmeye dahi başlayabilseydiniz, yaklaşan şey hakkında bir ipucuna sahip olursunuz. Seçim değişmez. Bilgelik değişir.

Fiziğin ve bilimin bilinçlilikle birbirine karıştığı bir zaman gelecek. O zaman Yaratıcının size verdiği şeyin mükemmel bir paket içinde geldiğini fark edeceksiniz. İnsanların onu ayırdığı ve farklı binalarda incelediği kutularda değil, ancak tüm şeylerin ilişkili olduğu ve hoş bir şekilde bir enerji bilmecesi içinde birbirine geçtiği bir yerde bir araya gelmiş şekilde gelir. Pleiadeslileri tohumlamış olan ve onlardan önce birilerini tohumlamış olan birilerine olduğu gibi, bu binlerce yıl alabilir. Burada, Dünya yıllarını kullanarak, bambaşka kelimelerle konuşuyoruz. Ayın zamanda "aydınlanmaya giden köprünün" ne kadar uzun olduğunu ya da "kuantum varlığa giden köprünün" ne kadar uzun olduğunu tanımlamıyoruz. Ancak genelde, geçmişin uygarlıklar eski enerjiden yeni enerjiye gitmek için 1.000 Dünya yılı geçirdiler. Ancak bir kuantum maddi varlığa gitmek de pek çok zaman aldı. Onu toptan hesaplamaya çalışmayın, çünkü sizin süreciniz daha hızlı ya da daha yavaş olabilir. Biz size bu bilgiyi olabileceğinizden daha yavaş olduğunuzu göstermek için veriyoruz. Ancak bu başlangıçtı.